Handelsbetingelser

Handelsbetingelser FDB Møbler Gilleleje

 

 

Handelsbetingelserne finder anvendelse på køb af varer på fdbdesign.dk og FDB Møbler Gilleleje

 

FDB Møbler Gilleleje ejes og drives af Gilleleje Brugsforening a.m.b.a., CVR. 17 51 06 14, Peter Fjelstrups Vej 4C, 3250 Gilleleje.

Når du handler på fdbdesign.dk sker handlen juridisk med Gilleleje Brugsforening a.m.b.a og betalingen går ligeledes til Gilleleje Brugsforening a.m.b.a.

Det er FDB Møbler Gilleleje der er ansvarlig for udlevering af varerne, hvorfor eventuelle reklamationer og returnering af varer skal ske til FDB Møbler Gilleleje på nedenstående vilkår.

 

Generelle oplysninger

FDB Møbler Gilleleje

v. Gilleleje Brugsforening a.m.b.a.

CVR. nr. 17 51 06 14

Peter Fjelstrups Vej 4C

3250 Gilleleje

Mail: info@fdbdesign.dk

Telefonnummer + 45 26 33 80 22 (Hovednummer)

 

Medlemmer:
Er du medlem hos COOP Danmark A/S får du 1 % COOP bonus hos FDB Møbler Gilleleje (Gælder ikke for FDBdesign.dk). – Dette gives kun på FDB Møbler.
Dine point bliver derfor udløst som en kontantrabat ved køb hos FDB Møbler Gilleleje (Gælder ikke for FDBdesign.dk) og pointene sættes derfor ikke ind på dit COOP-kort.

 

Priser på webshoppen: Medlem / Ikke medlem (gælder kun på FDB Møbler):

Prisen på den fremsendte ordrebekræftelse er afhængig af, om du er medlem af COOP Danmark A/S - Hvis du ved en fejl har valgt medlemsprisen og derfor ikke opfylder betingelserne for medlemsprisen, kontakter vi dig selvfølgelig for at rette fejlen. Medlemspriser gælder kun på FDB Møbler.

 

Pricerunner:

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner. Købsgarantien dækker privatpersoner, der er bosiddende i Danmark, og den gør sig gældende, i så fald butikker ikke påtager sig deres ansvar ifølge købeloven inden for 60 dage efter et køb. For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for en time at registrere dig på deres hjemmeside. Det er gratis og tager kun et øjeblik. Få PriceRunner Købsgaranti i dag PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, ødelagt vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig som privatperson. PriceRunner Købsgaranti erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning. Besøg PriceRunner for at se de endelige vilkår samt en liste med kategorier, der er undtaget garantien. Ja tak, jeg vil gerne blive medlem på PriceRunner og få gratis Købsgaranti!

 

Betaling

Vi modtager betaling med Dankort, VISA, Visa Electron, Eurocard, MasterCard/Maestro og JCB.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Betalingen er gebyrfri på alle korttyper.

 

Levering

Eksempel på leveringspriser via PostNord: 

Bogkasser: 99 kr.  

Stole: 169 kr. 

Borde: 249 kr. 

Sofaer: 249 kr.

 

Prisen er den samlede leveringspris, hvad enten man køber en eller flere varer.  

Vores levering sker med PostNord. Leveringen kan ske på en ønsket hverdag i tidsrummet kl. 7.00 til 17.00. Vi har ingen indflydelse på tidspunkt for leveringen. PostNord leverer til kantsten, men kan efter aftale stilles i carport el.lign hvis denne vender ud mod vejen. Ikke brofaste leveringsadresser kan være undtaget af vores leveringspriser. I tvivl så kontakt os her!

 

ALTERNATIV LEVERING MED INDBÆRING: På Sjælland er der mulighed for special levering af 1 eller 2 mand, der samler, opstiller varen og tager emballage med retur. Denne mulighed kan tilvælges på bestillingssiden når købet gennemføres.

 

Fortrydelse

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende os en mail på info@fdbdesign.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen nederst i dette dokument. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig, at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Ønsker du at returnerer en vare, kontakt os da i første omgang pr. telefon eller mail. Det samme gør sig gældende for reklamation.
OBS. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

 

Du kan henvende dig her: 

Tel.: +45 26 33 80 22 (tirs-fre.: kl. 10-17, lør.: kl.10-14)  

Mail: info@fdbdesign.dk

 

FDB Møbler Gilleleje

Peter Fjelstrups Vej 4C 

DK-3250 Gilleleje 

 

Åbningstider:  

Tirsdag: 10.00 - 17.00

Onsdag: 10.00 - 17.00

Torsdag: 10.00 - 17.00

Fredag: 10.00 - 17.00    

Lørdag: 10.00 - 14.00 

 

Bemærk at returnering kun kan ske indenfor 14 dage efter køb eller modtagelse af varen.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

 

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

FDB Møbler Gilleleje

Peter Fjelstrups Vej 4C

3250 Gilleleje

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler som forbruger på fdbdesign.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

FDB Møbler Gilleleje

Peter Fjelstrups Vej 4C

3250 Gilleleje

 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt,

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Persondatapolitik

For at man kan bestille og købe varer eller tjenesteydelser hos FDB Møbler Gilleleje, skal man lade sig registrere med følgende personlige oplysninger: navn, e-mail, telefonnummer og adresse.

 

Ved deltagelse i konkurrencer og ved tilmelding til nyhedsbreve registreres personlige oplysninger som navn, e-mail, telefonnummer og adresse.

Oplysningerne transmitteres krypteret. Som registreret hos FDB Møbler Gilleleje har man altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og man har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til FDB Møbler Gilleleje via mail til info@fdbdesign.dk

Personoplysningerne registreres hos FDB Møbler Gilleleje og opbevares i op til 5 år, hvorefter oplysningerne slettes, med mindre at der efter denne periode fortsat består et aktivt kundeforhold, hvor det kan være i kundens interesse, at FDB Møbler Gilleleje har kendskab til og benytter de pågældende oplysninger, eller såfremt at kunden har givet samtykke til at oplysningerne må opbevares længere. FDB Møbler Gilleleje opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Opbevaring sker hos FDB Møbler Gillelejes hostingpartner. Alle oplysninger er fortrolige og tilhører FDB Møbler Gilleleje.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: Administration og bogholderi. Kundeoplysninger videregives ikke til andre firmaer. FDB Møbler Gillelejes servere og statistiksystemer varetages af FDB Møbler Gillelejes IT-leverandører.

FDB Møbler Gilleleje indsamler oplysninger med det formål at kunne levere de bestilte varer og tjenesteydelser. FDB Møbler Gilleleje foretager automatiseret behandling af kunde- og købsdata og profilering af kunder med henblik på at kunne målrette tilbud og kommunikation bedst muligt til den enkelte kunde.


Når du bestiller varer i vores butik, registreres de oplysninger, du selv har afgivet (din og evt. modtagers navn og adresse, kommentar, din e-mail adresse og hvilke varer du ønsker leveret) og vi logger dit IP-nummer.
Oplysningerne registreres i vores database. Dit IP-nummer bruges udelukkende i forbindelse med evt. misbrug.
Oplysningerne anvendes til at udføre den bestilling, som du har afgivet. FDB Møbler Gilleleje har adgang til disse oplysninger.
Oplysningerne fra bestillingerne videregives ikke og vi sender ikke uopfordrede e-mails ud fra disse oplysninger.

Vores website kræver, at cookies er slået til i din browser, men vi gemmer ingen personlige oplysninger i cookies på din maskine. Oplysningerne opbevares ukrypteret i vores database.
Som registreret bruger har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Center for klageløsning, Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby. www.forbrug.dk

 

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark.

 

Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

FDB Møbler Gilleleje

Peter Fjelstrups Vej 4C

3250 Gilleleje

E-mail: info@fdbdesign.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: _______________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _________________________________

 

Modtaget den:_______________________________

 

Dit navn: _______________________________________________________________________________________

 

Din adresse: ____________________________________________________________________________________

 

Din underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir): __________________________________________

 

 

 

Dato: __________________________

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 28-12-2018.

 

X

Er du medlem ?

Medlem af Gilleleje Brugsforening og / eller COOP Danmark?