Handelsbetingelser

Handelsbetingelser FDB Møbler Gilleleje

 

 

Handelsbetingelserne finder anvendelse på køb af varer på webshoppen fdbdesign.dk og i butikken FDB Møbler Gilleleje

 

FDB Møbler Gilleleje ejes og drives af Gilleleje Brugsforening a.m.b.a., CVR. 17 51 06 14, Peter Fjelstrups Vej 4C, 3250 Gilleleje.

Når du handler på fdbdesign.dk sker handlen juridisk med Gilleleje Brugsforening a.m.b.a og betalingen går ligeledes til Gilleleje Brugsforening a.m.b.a.

Det er FDB Møbler Gilleleje der er ansvarlig for udlevering af varerne, hvorfor eventuelle reklamationer og returnering af varer skal ske til FDB Møbler Gilleleje på nedenstående vilkår.

 

Generelle oplysninger

FDB Møbler Gilleleje

v. Gilleleje Brugsforening a.m.b.a.

CVR. nr. 17 51 06 14

Peter Fjelstrups Vej 4C

3250 Gilleleje

Mail: info@fdbdesign.dk

Telefonnummer + 45 26 33 80 22 (Hovednummer)

 

 

Medlemmer:
Som medlem hos COOP Danmark A/S får du medlemspriser hos FDB Møbler Gilleleje, dette gælder også webshoppen FDBdesign.dk

 

Priser på webshoppen: Medlem / Ikke medlem (gælder kun på FDB Møbler):

Prisen på den fremsendte ordrebekræftelse er afhængig af, om du er medlem af COOP Danmark A/S - Hvis du ved en fejl har valgt medlemsprisen og derfor ikke opfylder betingelserne for medlemsprisen, kontakter vi dig selvfølgelig for at rette fejlen.

Medlemspriser gælder kun på FDB Møbler.

 

Betaling

Vi modtager betaling med Dankort, VISA, Visa Electron, MasterCard/Maestro, JCB og MobilePay.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Betalingen er gebyrfri på alle korttyper.

 

Levering

Eksempel på leveringspriser via PostNord: 

Bogkasser: 99 kr.  

Stole: 169 kr. 

Borde: 249 kr. 

Sofaer: 249 kr.

 

Prisen er den samlede leveringspris, hvad enten man køber en eller flere varer.  

Vores levering sker med PostNord eller BFT. Leveringen kan ske på en ønsket hverdag i tidsrummet kl. 8.00 til 18.00. Vi har ingen indflydelse på tidspunkt for leveringen. Der leveres til kantsten, men leveringen kan ombookes af kunden direkte, så møblerne stilles i carport el.lign hvis denne vender ud mod vejen. Ikke brofaste leveringsadresser kan være undtaget af vores leveringspriser. I tvivl så kontakt os her!

 

ALTERNATIV LEVERING MED INDBÆRING: På Sjælland er der mulighed for at vælge særleveringer af 1 eller 2 mand, der fx udpakker og opstiller varen samt tager emballage med retur. Disse muligheder kan tilvælges på bestillingssiden når købet gennemføres. Prisen kan variere og beregnes ud fra volumen, antal samt valgt service. 

 

Fortrydelse

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende os en mail på info@fdbdesign.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen nederst i dette dokument. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig, at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Ønsker du at returnere en vare, kontakt os da i første omgang pr. telefon eller mail. Det samme gør sig gældende for reklamation.
OBS. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

 

Du kan henvende dig her: 

Tel.: +45 26 33 80 22 (tirs-fre.: kl. 10-17, lør.: kl.10-14)  

Mail: info@fdbdesign.dk

 

FDB Møbler Gilleleje

Peter Fjelstrups Vej 4C 

DK-3250 Gilleleje 

 

Åbningstider:  

Tirsdag: 10.00 - 17.00

Onsdag: 10.00 - 17.00

Torsdag: 10.00 - 17.00

Fredag: 10.00 - 17.00    

Lørdag: 10.00 - 14.00 

 

Bemærk at returnering kun kan ske indenfor 14 dage efter køb eller modtagelse af varen.

Ved returnering betaler du som køber selv for eventuelle omkostninger ifm. returneringen, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen regning, sendes til:

FDB Møbler Gilleleje

Peter Fjelstrups Vej 4C

3250 Gilleleje

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler som forbruger på fdbdesign.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

FDB Møbler Gilleleje

Peter Fjelstrups Vej 4C

3250 Gilleleje

 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt,

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.


 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Center for klageløsning, Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby. www.forbrug.dk

 

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark.

 

Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

FDB Møbler Gilleleje

Peter Fjelstrups Vej 4C

3250 Gilleleje

E-mail: info@fdbdesign.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: _______________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _________________________________

 

Modtaget den:_______________________________

 

Dit navn: _______________________________________________________________________________________

 

Din adresse: ____________________________________________________________________________________

 

Din underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir): __________________________________________

 

 

 

Dato: __________________________

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 31-01-2024.

 

X

Er du medlem ?

Medlem af Gilleleje Brugsforening og / eller COOP Danmark?