Besøg os i Gilleleje

Om butikken

Om os

Første butik i Danmark

Som den første butik i Danmark begyndte FDB Møbler Gilleleje i 2015 at sælge de relancerede klassikere fra de store danske designere og arkitekter. FDB-familien har løbende inkluderet nye danske designere, der skaber moderne møbler i den klassiske stil. Ambitionen om det gode håndværk og de bedste materialer kombineret med design, der hæver standarden og peger fremad

Stort udvalg af dansk design

Siden er FDB Møbler Gillelejes butik og sortiment vokset og tilbyder nu et bredt udvalg af primært danske designs inden for den stolte nordiske tradition for godt håndværk, høj funktionalitet og lang holdbarhed. I vores sortiment finder du blandt andet møbler fra Montana, klassiske sofaer fra Juul, og tæpper fra Linie Design. Derudover tilbyder vi også produkter fra nyere brands som lysdesigneren Tom Rossau, der med sine unikke, snoede håndlavede lamper af træ, har etableret et anerkendt navn.

Mere end en møbelbutik

Vores ambition er at være mere end blot en møbelbutik; vi ønsker at være et inspirationscenter for hjemlighed og komfort. Hos os kan du ikke kun se på møblerne – du kan sætte dig i dem, flytte rundt på dem og bedre forestille dig, hvordan de vil se ud i dit eget hjem. Vi tilbyder endda en unik service, hvor du kan låne møbler med hjem for at sikre, at de passer perfekt ind i dit rum.

Bindepunkt for design og funktion

FDB Møbler Gilleleje fungerer som et centralt bindepunkt mellem højkvalitetsmøbler, gennemtænkt design og funktionelle behov for vores kunder. Butikken er et foretrukket stop for både lokale indbyggere og sommerhusgæster fra både ind- og udland, hvor de kan finde inspiration og få vejledning til at vælge de helt rigtige møbler til deres behov.