Konkurrencevilkår

 

Handelsbetingelser FDB Møbler Gilleleje

 

 

 

 

5-års jubilæumskonkurrence på www.FDBdesign.dk

Denne konkurrence er købsbetinget. Blandt alle købere på webshoppen www.FDBdesign.dk fra 5. marts til og med 2. april udtrækkes én heldig vinder af et lille On-the-move bakkebord fra Cane-line i mørkegrøn til en værdi af 1.699 kr. Vinderen findes ved lodtrækning den 3. april. Vinderen får direkte besked samme dag og offentliggøres ligeledes på vores Facebook-side. Præmier kan ikke byttes til andre varer, kontanter eller gavekort. Vi sender præmien direkte til vinderen med alm. pakkepost til privatadresser i Danmark.

 

5-års jubilæumskonkurrence i butikken FDB Møbler Gilleleje

Denne konkurrence er købsbetinget. Alle køb i butikken fra 5. marts 2020 frem til og med 13. april 2020 giver lodder. Du får et lod for hver påbegyndt kr. 500, du køber for, og du kan selv bestemme, hvad du helst vil vinde. Du kan samle eller sprede dine lodder blandt alle 5 præmier. Skriv dit navn, e-mail og telefonnummer på de(t) udleverede lod(der). Aflever dit/dine lod(der) med dine oplysninger i konkurrencekasserne i butikken FDB Møbler Gilleleje. Efter endt kampagneperiode trækkes lod blandt de afleverede lodder om i alt 5 præmier + 1 ekstra præmie:

En Coolicon-lampe fra Design Dealers (værdi kr. 2.195)

En skindpuf fra Juul (værdi kr. 3.276)

Et tæppe fra Linie Design (værdi kr. 2.285)

To bordlamper fra Klassik Studio (værdi pr. stk. kr. 1.200, samlet værdi kr. 2.400)

En sort Kevi-skammel fra Engelbrechts (værdi kr. 1.290)

Samt en ekstrapræmie trukket blandt alle lodder:

En Børge Mogensen gyngestol fra FDB Møbler (værdi kr. 3.799)

Vinderne findes ved lodtrækning 14. april 2020. Vinderne får direkte besked samme dag og offentliggøres ligeledes på vores Facebook-side. Præmier kan ikke byttes til andre varer, kontanter eller gavekort. Præmier ifm. konkurrencer i butikken i Gilleleje afhentes i butikken af vinderne.

 

Konkurrencevilkår 

Her på siden finder du vilkår for at deltage i konkurrencer hos FDB Møbler Gilleleje/FDBdesign.dk.

 

 

Konkurrencebetingelser ved købsbetingede konkurrencer

Du skal være min. 18 år for at deltage.

Konkurrencen er købsbetinget. Der skal købes min. et produkt for at deltage i konkurrencen.

 

Deltagelse 

Ifm. konkurrencer på Facebook og Instagram deltages der ved afgivelse af "synes godt om" eller en kommentar på opslaget. 

På FDBdesign.dk deltages der ved min. 1 køb på webshoppen i konkurrenceperioden. Ønsker du ikke at deltage i konkurrencen, bedes du anføre dette i kommentarfeltet undervejs i købsprocessen.

I butikken FDB Møbler Gilleleje deltages der ved min. 1 køb i butikken FDB Møbler Gilleleje i konkurrenceperioden. Ønsker du ikke at deltage i konkurrencen, bedes du meddele dette til salgsstedet i købsprocessen.

Hver deltager må deltage det antal gange der ønskes. 

 

Udtrækning af vindere

Der trækkes lod imellem alle indleverede lodder ifm. konkurrencer i butikken i Gilleleje i perioden 5. marts 2020 til og med 13. april 2020, og alle købere på www.fdbdesign.dk i perioden fra 5. marts 2020 til og med 2. april 2020. Vinderne udtrækkes henholdsvis d. 14. og 3. april. FDB Møbler Gilleleje/FDBdesign.dk er ansvarlig for dette.

 

Kontakt

Alle vindere kontaktes direkte via e-mail eller telefon, og efterfølgende offentliggøres vinderen på FDB Møbler Gilleleje/FDBdesign.dks Facebook-side. Du har herefter 14 dage til at svare og oplyse din fysiske adresse. Uden svar, kan din ret til præmien bortfalde og/eller FDB Møbler Gilleleje/FDBdesign.dk kan vælge at udtrække en anden vinder.

 

Levering/forsendelse af præmier

Præmier ifm. konkurrencer på FDBdesign.dk, Facebook, og Instagram afsendes hurtigst muligt med alm. pakkepost til privatadresser i Danmark. Præmier ifm. konkurrencer i butikken i Gilleleje afhentes i butikken af vinderne.

 

Ombytning

Præmier kan ikke byttes til andre varer, kontanter eller gavekort.
 

Reklamationer

Almindelig reklamationsret gælder.
 

Ophavsret/rettigheder mv.

FDB Møbler Gilleleje/FDBdesign.dk forbeholder sig retten til at benytte, citere eller publicere alt indsendt materiale, f.eks. tekster og billeder.
 

Ændring af konkurrencevilkår

FDB Møbler Gilleleje/FDBdesign.dk forbeholder sig retten til når som helst at indstille, ændre eller udsætte konkurrencen (inklusive alle præmier), hvis der er nogen anledning til, at konkurrencen ikke kan gennemføres som beskrevet.

 

Brug af persondata

Konkurrencer hos FDB Møbler Gilleleje/FDBdesign.dk, Facebook og Instagram er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af Facebook eller Instagram. Ved afgivelse af tilladelser og informationer gives disse til FDB Møbler Gilleleje/FDBdesign.dk, ikke Facebook eller Instagram.  

Ved deltagelse i konkurrencer gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. De oplysninger, som du afgiver i forbindelse med konkurrencerne vil alene være tilgængelige for FDB Møbler Gilleleje/FDBdesign.dk. Kontaktoplysningerne vil alene blive brugt til kontakt i forbindelse med konkurrencen og ikke til kommercielt brug. Navne- og adresseoplysninger og/eller andre personlige oplysninger, som salgsstedet indhenter i forbindelse med deltagelse i konkurrence opbevares alene hos salgsstedet. Persondataoplysninger videregives ikke til tredjemand, ligesom persondataoplysninger behandles fortroligt i overensstemmelse med persondataloven og forordningen og slettes, når konkurrencen er udløbet, og vinderne er fundet. Såfremt du ønsker at vi sletter den indsamlede persondata, skal du kontakte FDB Møbler Gilleleje/FDBdesign.dk hvorefter vi vil fjerne dit/dine lod(der) og slette den indsamlede persondata. Du skal dog være opmærksom på, at du samtidig vil blive slettet fra deltagelsen i konkurrencen.

 

Desuden

FDB Møbler Gilleleje/FDBdesign.dk er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl.

 

 

X

Er du medlem ?

Medlem af Gilleleje Brugsforening og / eller COOP Danmark?